Інтрига від «Української бронетехніки» — на MSPO 2024 компанія покаже абсолютно нові розробки

Українська бронетехніка покаже на MSPO 2024 свої нові розробки

ТОВ «Українська бронетехніка» братиме участь у Міжнародній виставці оборонної промисловості MSPO 2024, яка пройде у польському Кельце, з 3 по 9 вересня.

Про це повідомляє пресслужба вітчизняної оборонної компанії.

Вже традиційно MSPO є однією з найзначущіших подій оборонної сфери в Європі та збирає провідних виробників озброєння та військової техніки. Вона також є майданчиком для представлення нових рішень та сучасних видів озброєння.

На цьогорічній виставці ТОВ «Українська бронетехніка», окрім лінійки мінометів та різних модифікацій бронеавтомобіля «Новатор», представить свої абсолютно нові розробки.

Українська бронетехніка покаже на MSPO 2024 свої нові розробки

«Сучасна війна вимагає швидких рішень та гнучкості. Наша компанія за останній рік розробила кілька нових продуктів. В тому числі у сфері, яка є новою для нас. При розробці враховано реальні потреби фронту та побажання українських військових. Свої нові розробки ми представимо вже наступного тижня на виставці в Польщі», — розповів генеральний директор ТОВ «Українська бронетехніка» Владислав Бельбас.



ТОВ «Українська бронетехніка» провідна вітчизняна компанія у сфері виробництва бронеавтомобілів, її продукція це відомі бронемашини «Новатор» та «Варта» (MRAP), її бронекабіни стоять на шасі САУ «Богдана» та машинах ракетного комплексу «Нептун».

Нептун

Та мала бути на пусковій установці ракетного комплексу (РСЗВ) «Вільха-М».

Вільха-М

Також серед її продукції самохідний мінометний комплекс «Смерека», 120-мм міномет МП-120, 82-мм міномет УПІК-82, 60-мм міномет МП60, 23-мм спарена зенітна установка ЗУ-23-2 та мінометні постріли. Крім того, відомо, що до війни компанія здійснювала розробку бойової машини піхоти масою до 24 тонн.



Повномасштабне вторгнення військ російської федерації в Україну розпочалося 24 лютого 2024 року, водночас російська агресія триває понад десять років — з 2014 року. В умовах обмежених ресурсів, Україна намагається балансувати між жорсткою мобілізацією та бронюванням працівників в першу чергу підприємств ОПК. За різними оцінками війна з росією може тривати ще десять — двадцять років. Вирішальне значення має як допомога західних країн, так і розвиток власного виробництва сучасного озброєння і військової техніки. Тільки разом можна перемогти російський терористичний режим, який вивів воєнні злочини на рівень державної політики. Слава Україні! Героям Слава! Смерть ворогам!